Haal het beste uit uw Whirlpool apparaat!Whirlpool produceert stijlvolle apparaten, uitgerust met een intelligente technologie, die u veel werk uit handen nemen. Uw leven wordt gemakkelijker en aangenamer dankzij de intelligente apparaten van Whirlpool. Op alle Whirlpool apparaten geldt een fabrieksgarantie van 24 maanden (zie garantievoorwaarden). Alle technische defecten die zich (bij normaal gebruik) tijdens de garantieperiode voordoen, zullen zonder berekening van kosten worden hersteld.

Productregistratie en aanvullende servicecontracten

Waarom uw Whirlpool apparaat registreren?

Dankzij de productregistratie kunnen wij u sneller en gerichter helpen bij eventuele vragen. Zo hebben wij zicht op uw gegevens en kunnen wij voor een passende oplossing zorgen.

Bovendien blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, kunt u profiteren van interessante aanbiedingen en heeft u toegang tot een op uw noden afgestemd serviceaanbod.

Registreer uw apparaat en ontvang extra garantie op specifieke onderdelen voor geselecteerde producten (bijvoorbeeld motor of compressor, lees de voorwaarden).

Het registreren is gratis en neemt slechts twee minuten van uw tijd in beslag.

BEL NU GRATIS OM TE REGISTREREN

0800 78820*

OF

online en klik op "REGISTREER NU"

REGISTREER NU

Waarom kiezen voor een aanvullend servicecontract?

Om zorgeloos van uw Whirlpool apparaat te kunnen genieten na afloop van de 24 maanden fabrieksgarantie, kunt u kiezen voor een aanvullend servicecontract, aangepast aan uw noden en wensen.

Zo kunt u steeds rekenen op ons team van gespecialiseerde techniekers die u doorheen de levenscyclus van uw apparaat begeleiden.

BEL NU GRATIS ONDERSTAAND NUMMER VOOR MEER INFORMATIE*

0800 78820

* In samenwerking met onze partner Domestic & General Ltd.

Haal het beste uit uw apparaten met de accessoires van Wpro.

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->