Ontdek en proef wat u kunt maken met uw apparaat. Verras uzelf en ervaar hoe snel en eenvoudig u deze recepten bereidt!

  • Eieren 'en cocotte' met champignons en courgette

    Cocottes zijn kleine bakjes geïnspireerd op de Franse stoofpan. Een constante temperatuur en een gelijkmatige warmteverdeling zijn typisch bij dit soort gerechten. De smaak van eieren, champignons en

  • Snelle vissoep

    Gelukkig is vis niet alleen in de zomer lekker. In deze snelle vissoep zitten garnalen, kleine inktvissen, schorpioenvissen, steenbolk en kleine calamari. Wat missen we nog? Een dikke snee geroosterd

  • Saus met saffraan, courgettes en tirolerspek (gerookte ham)

    De kleur van de saffraan, het gerookte spek en de frisheid van de courgettes komen samen in een saus die een genot is voor de ogen en het gehemelte. Serveer de saus met kleine pasta voor een snelle en

  • Zoetzure courgettes met pijnboompitten, munt en zongedroogde tomaten

    Een snel hoofdgerecht, perfect om in de koelkast te bewaren en dan snel op te warmen. De combinatie van suiker en azijn zorgt niet alleen voor een aangename zoetzure smaak, maar u kunt het gerecht daa

  • Pompoensoep.

    Een klassiek herfstgerecht omwille van de vorm en ingrediënten. De ongewone combinatie van pompoen en kastanjes is eigenlijk typisch voor de Franse keuken. Het knapperig spek compenseert de zoetheid v

  • Gekookte eieren en crème van doperwten

    Een eenvoudig en snel recept. Het enige wat u nodig heeft zijn verse eieren. Voeg de crème van doperwten toe voor een volledig, heerlijk en energiek gerecht.

  • Garnalentempura en courgettebloemen

    Tempura is een lichte en smaakvolle Japanse garnituur. Deze nieuwe bereidingswijze verrijkt beide gastronomische culturen: de garnalen worden op een ongewone manier samengebracht en de courgettebloeme

  • Tonijnsteak met tijm, pompoenzaden en zonnebloempitten

    Dit gerecht is perfect voor iedereen die graag kookt met kwaliteitsvolle ingrediënten en op zoek is naar recepten waarin deze ingrediënten volledig worden benut en de smaak niet wordt verdoezeld. Bij

  • Brochettes met courgettes en gebakken kip

    Met frituren maakt u de lekkerste brochettes. In dit recept ontdekt u een gezonde bereiding met frituren: een beetje paneermeel brengt de smaken van de knapperige kip en verse courgetterolletjes samen

  • Kalfsschenkel met sinaasappel en rozemarijn

    Een heerlijk hoofdgerecht waarbij het lekkere vlees van de kalfsschenkel naar boven komt door het frisse aroma van de sinaasappel. Maak het gerecht ook eens klaar in de winter. U zal tijdens het bakke

  • Brochette met grote garnalen en ananas in een saus van limoen en avocado

    Garnalen, ananas en een lichte saus op basis van Griekse yoghurt en avocado: een tropische mix waardoor u zich op de stranden van de Caraïben waant. Het ideale recept voor een aperitief of een hoofdge

  • Vleesbrochettes met guacamole

    Guacamole is een saus op basis van limoen en avocado die de Azteken al klaarmaakten. De kracht van guacamole ligt in de veelzijdigheid van het bijgerecht, waardoor het zelfs met vleesgerechten kan wor

  • Saus van aubergines en courgettes

    Het geheim van een goed pastagerecht, naast het al dente koken van de pasta, is een saus die het gerecht naar een hoger niveau tilt. Een voorbeeld hiervan is de courgette- en auberginesaus, met zijn r

  • Gegrilde inktvis met citrusvruchten en kappertjes

    Inktvis is een goed alternatief voor gegrild vlees, vooral in de zomer. Dus waarom zou u het niet nog lekkerder maken met een verse saus op basis van citrusvruchten?

  • Boscaiola-saus (champignonsaus)

    Heerlijke herfstgeuren, rechtstreeks uit het bos op uw bord, met paddenstoelen, peterselie, tijm en worst. De pittige smaak van de Boscaiola-saus in combinatie met een goed glas wijn zorgen voor nieuw

  • Risotto met champignons

    Champignonrisotto is een belangrijk gerecht uit de Italiaanse keuken en een klassiek wintergerecht. Zelfs de meest traditionele eters zullen deze nieuwe versie lekker vinden. De smaak van de zwammen s

  • Groenteratatouille.

    Ratatouille is een typisch Frans bijgerecht dat sterk lijkt op de Italiaanse 'capponata'. Het gerecht past perfect bij verschillende hoofdgerechten dankzij de volle smaak van de vele gestoomde groente

  • Visballetjes met gember

    Dit recept met garnalen en zeebaars blaast de versheid van de zee nieuw leven in door de kruidige smaak van gember, een oude specerij die weer helemaal in is. Als u graag vis eet, zal u zeker niet tel

  • Puree van bloemkool en broccoli met tijm

    Als u mensen kent die niet van broccoli en bloemkool houden, breng ze dan op andere gedachten met deze delicate puree. Met een scheutje olie is deze delicatesse klaar om alle harten te veroveren, zelf

  • Kip met sinaasappel en olijven

    Alleen al de naam van dit recept doet het gehemelte tintelen en de smaak bevestigt de eerste indruk. Het is een hoofdgerecht dat perfect past bij een belangrijk diner, vooral als u indruk wilt maken.

  • Zwaardvis met een korst van amandelen

    Het paneermeel van amandelen geeft de vis een knapperige korst zonder de smaak te verbergen. Dit recept is een interessant alternatief voor de standaard bakwijze, maar blijft toch eenvoudig.

  • Pancakes met blauwe bessen en honing

    Pancakes zijn het favoriete ochtendmaal van miljoenen Amerikanen. Dit gerecht dankt zijn succes als ontbijt en tussendoortje, aan de eenvoud en energie die pancakes weten te bieden. De meeste fijnproe

  • Panna cotta met koffie en kardemom

    Als we praten over het ultieme dessert, dan denken we meteen aan panna cotta, een flan die in Piëmont is ontstaan, maar nu over de hele wereld bekend is. Maar dat betekent niet dat we het dessert niet

  • Dorade met venkel

    Dorade is een lichte en geurige vis. De vis wordt in veel diëten gebruikt, maar dat betekent niet dat deze vis geen smaak heeft: versterk het aroma van de vis met een sinaasappelschil en een paar venk

  • Omelet met asperges, Praagse ham en kaas

    De omelet is een van de bekendste, traditionele Franse gerechten. De vulling wordt aan het einde van het koken toegevoegd zodat het nog een beetje zacht (of niet te gaar) wordt. Dit recept neemt maar

Voeg nog een product toe om te vergelijken

Vergelijk ( Producten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken


-->